top of page

PRAVNO OBVESTILO

Vse pravice so pridržane. Informacije in dokumenti na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine avtorjev projekta.

 

Objavljene informacije in dokumenti so informativni in so lahko reproducirani le za nekomercialne namene. Nalaganje, predvajanje ali tiskanje vsebin je dovoljeno le za osebno, domačo rabo, prepovedano je spreminjanje označb o avtorskih pravicah, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah.

 

Avtorji spletnega mesta si prizadevamo za ažurnost, točnost in popolnost vseh podatkov ter informacij na spletnem mestu, vendar za njihovo dejansko ažurnost, točnost in popolnost ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

 

Uporabniki dostopajo do spletnega mesta na lastno odgovornost. Avtorji ne odgovarjamo za morebitno škodo zaradi motene ali onemogočene rabe spletne strani ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

 

Prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino in delovanje spletnih mest, ki so povezani s tem spletnim mestom.

 

Pridržujemo si pravico, da spletno mesto kadar koli spreminjamo brez predhodnega obvestila, in sicer tako vsebinsko kot oblikovno.

 

Hotel Marko, d. o. o., si pridržuje pravico, da brez predhodnega opozorila spremeni vsebino teh spletnih strani, in to kadar koli, na kakršen koli način in ne glede na razlog. Pri tem ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takih sprememb.

 

UPORABA PIŠKOTKOV

Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljših storitev in funkcij na naši spletni strani ter da izboljšamo uporabniško izkušnjo ob pregledovanju naše spletne strani.

Piškotki so majhne datoteke, katere se prenesejo in ostanejo shranjene na vašem računalniku ali drugi napravi, katera je lahko povezana z informacijami o uporabi naše spletne strani ( vključno z nekaterimi storitvami zunanjih ponudnikov in funkcij, ki jih ponujamo kot del naše spletne strani ).

S klikom na "Sprejmi" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru, da bi jih želeli onemogočiti lahko pride do prekinitev ali omejene funkcionalnosti določenih delov spletne strani.

 

Več o uporabi piškotkov >>> http://www.aboutcookies.org

Hotel Marko Portorož, Obala 28
SI-6320 Portorož, Slovenija  |  

T: +386 (0)5 617 40 00

F: +386 (0)5 617 41 11

@: info@hotel-marko.si 

  • Facebook - Black Circle
  • TripAdvisor - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
bottom of page