top of page

HOTELSKE 

INFORMACIJE

PRIJAVA

od 14h

ODJAVA

do 11.00h

PARKIRANJE

Na voljo je garažna hiša hotela. Parkiranje v garažni hiši je z doplačilom 15 €/noč. 

KAJENJE

Kajenje v vseh prostorih hotela strogo pepovedano. Prav tako ni dovoljeno kaditi v hotelskih sobah. Hotel ima pravico do povračila stroškov čiščenja v višini 50 € v primeru, da gost ne upošteva prepovedi kajenja v hotelski sobi. Kajenje je dovoljeno na prostem ter na balkonu hotelske sobe.

PLAŽA

Hotelskim gostom sta za kopanje na voljo 3 plaže v neposredni bližini hotela:

  • Plaža Meduza exclusive je ena izmed najbolj prestižnih plaž na Jadranu. Za uporabo plaže Meduza Exclusive je treba plačati vstopnino.

  • Do plaže Meduza vas loči le nekaj korakov. Plaža Meduza se nahaja v neposredni bližini hotela, ob glavni portoroški promenadi. Izposoja ležalnikov in senčnikov je možna za plačilo.

  • Vstop na Centralno plažo Portorož je za vse goste brezplačen. Izposoja ležalnikov in senčnikov je možna za plačilo. Plaža je razdeljena na travnati in peščeni del. Na voljo so vodni športi.

BAR

Hotelski aperitiv bar je odprt vsak dan od 6h do 24h

ZAJTRK

Samopostrežni zajtrk je na voljo od 7h do 10.30h

KOSILO / VEČERJA

V hotelski restavraciji lahko izbirate med dnevnim ribjim, mesnim ali vegetarijanskim ter veganskim menijem z doplačilom 22 € po osebi/obrok ali izbirate jedi po želji iz jedilnega lista iz naše »A' la carte« ponudbe. Restavracija je odprta od ponedeljka do petka od 16h do 22h, ob sobotah nedeljah in praznikih od 12h do 22h.

INTERNET / WI-FI

V celem hotelu je brezplačen dostop do brezžičnega interneta / Wi-Fi-ja. Geslo dobite na recepciji hotela. Osnovna hitrost je 4/2Mbit/s. V kolikor potrebujete hitrejši prenos podatkov 30/10 Mbit/s se obrnite na recepcijo hotela.

KUŽKI

S svojimi lastniki so dobrodošli tudi v Hotelu Marko, kjer lahko v eni sobi bivata največ dva kužka. Naši kosmati gostje so ves čas na povodcu in niso nikoli sami v sobi. Zaradi zagotavljanja higienskih standardov ter zadovoljstva ostalih gostov naši štirinožni gostje ne hodijo v hotelsko restavracijo, zajtrkovalnico ter na hotelsko plažo. Za svoja dejanja, ki vključujejo tudi morebitne odškodnine in kritje stroškov v primeru poškodbe premoženja, odgovarjajo skupaj z lastnikom.

 

Kužki so lahko s svojimi lastniki na hotelski terasi, tako v restavraciji, kakor tudi na zajtrku.

 

Od lastnikov pričakujemo, da po sprehodu s kužki v hotelskem parku poskrbijo za odstranitev iztrebkov svojih ljubljenčkov.

 

Doplačilo 20 €/dan/pes

 

AVTOBUS ZA PIRAN

Avtobusna postaja je ob hotelu levo (30 m). Avtobus vozi vsakih 20 minut. Vozovnice lahko kupite pri vozniku.

Hotel Marko Portorož, Obala 28
SI-6320 Portorož, Slovenija  |  

T: +386 (0)5 617 40 00

F: +386 (0)5 617 41 11

@: info@hotel-marko.si 

  • Facebook - Black Circle
  • TripAdvisor - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
bottom of page